Produkter

Side System har genom åren utvecklat ett stort antal produkter. Här visas några som ingår i vår produktportfölj.
hydraulikblad

Ventilblock

Vi är en komplett leverantör av ventilblock till hydraulsystem. Vi klarar allt från konstruktion, prototyptillverkning och test till serietillverkning av färdiga ventilblock.

Läs mer

Ventilsystem

Plåtlåda, ventilblock med magnetventiler och enheter för fjärrstyrning. Vi levererar kompletta ventilsystem med önskade funktioner komplett med påmonterade komponenter inbyggt i plåtlåda.

Läs mer

Hydraulcylindrar

Vi tillverkar och utvecklar kundanpassade hydraulcylindrar för mobila applikationer som snöplogar, vägmaskiner, frontlastare, m.m.

Läs mer

Hydraulaggregat

Vi utvecklar och tillverkar kompletta hydraulaggregat efter önskade funktioner. Bilden visar ett aggregat speciellt anpassat för montering på lastbil.

Läs mer

H-kopplingen

H-kopplingen är en innovation som gör det möjligt att automatiskt koppla ihop hydraulfunktioner på redskap till lastmaskiner och frontlastare.

Läs mer

tryckarn

Tryckutgödselsystemet med marknadens flesta kombinationsmöjligheter. I grunden handlar det om tre system: StorTryckarn, MellanTryckarn och LillTryckarn.

Läs mer

Deltakopplingen

Med Deltakopplingen kopplar du redskapen snabbt och säkert. Lätt att montera, enkel att använda och spar tid vid redskapsbyten.

Läs mer

Sideskopan

SideSkopan är utvecklad för att användas ihop med kompakttraktorer. Den fästes enkelt på traktorns frontlyft och klarar de flesta arbetsuppgifter.

Läs mer

Magnetsvepare

Magnetsveparen är konstruerad för att på elektromagnetisk väg avlägsna magnetiskt spill på och omkring landningsbanor. Aggregatet har låg vikt och är utrustad med hydrauliskt höj- och sänkbar dragstång.

Läs mer