Lediga tjänster

 Just nu är vi i en expansiv fas och tar gärna emot intresseanmälan för framtida behov.

Du som söker uppskattar förmodligen att arbeta i ett mindre bolag med korta och medellånga serier. Vi tror också att du gillar att utmana dig själv med problemlösning och vill kunna påverka ditt arbete. Kanske har du tröttnat på du har för små utvecklingsmöjligheter på din nuvarande arbetsplats.

CNC-operatör med CAM-intresse

Varierande uppgifter inom skärande bearbetning både inom svarvning och fleroperationsmaskiner. Erfarenhet av programmering i Mazatrol och Edgecam är önskvärt.

Svetsare med hög kompetens

Manuell svetsning av i huvudsak hydraulcylindrar och rostfria aggregatlådor men även andra uppgifter förekommer.

Montör/Lackerare

Varierande uppgifter inom montering och lackering. Hydraulcylindrar och ventilblock är de mest frekventa artiklarna. Erfarenhet inom hydraulik och våtlackering är önskvärt.

För att lämna din intresseanmälan/CV, skicka mail till: peter@sidesystem.se eller ring Peter på 0643-10314 om du har frågor.

Konstruktion

Vi använder det senaste inom CAD-tekniken vid våra arbetsstationer. Det är Autodesk Inventor för 3D och AutoCAD med tilläggsapplicationen MecSlide. Därutöver finns datorsystem för FEM-beräkningar.

Läs mer >

Produktion

För att producera rationellt krävs en modern maskinpark. Vi har investerat och förnyat vår maskinpark succesivt med bland annat ett antal fleroperationsmaskiner som vi använder för tillverkning av ventilblock.

Läs mer >

Lackering

Under 2006 installerade vi en ny modern conveyor- anläggning för våtlackering våra produkter. Vår lackerare har lång erfarenhet inom yrket och vi kan erbjuda legolackering av era produkter om sådant behov finns.

Läs mer >