Lackering

Under 2006 installerade vi en ny modern conveyor-anläggning för våtlackering, leverantör Ideal-Line i Danmark. Lackeringen är nu i full drift, främst med hydraulcylindrar och övriga detaljer som tillverkas hos oss. Vår lackerare har lång erfarenhet inom yrket. Anläggningen har en hög kapacitet och beläggs ej fullt med våra produkter, varför vi kan erbjuda legolackering av era produkter om sådant behov finns.
Vi kan erbjuda kundanpassade lösningar med hög kvalitet och korta leveranstider.

Godsdimensioner enligt följande:

Max bredd 400 mm
Max längd  400 mm
Max höjd 2300 mm
Max vikt 40 kg

Före lackering utförs förbehandling i tre steg:

1. Avfettning och fosfatering
2. Skölj
3. Skölj
Härdugn max 150 °C

Välkommen in med Er förfrågan eller hör av er för mer information!

Konstruktion

Vi använder det senaste inom CAD-tekniken vid våra arbetsstationer. Det är Autodesk Inventor för 3D och AutoCAD med tilläggsapplicationen MecSlide. Därutöver finns datorsystem för FEM-beräkningar.

Läs mer >

Produktion

För att producera rationellt krävs en modern maskinpark. Vi har investerat och förnyat vår maskinpark succesivt med bland annat ett antal fleroperationsmaskiner som vi använder för tillverkning av ventilblock.

Läs mer >

Lackering

Under 2006 installerade vi en ny modern conveyor- anläggning för våtlackering våra produkter. Vår lackerare har lång erfarenhet inom yrket och vi kan erbjuda legolackering av era produkter om sådant behov finns.

Läs mer >